Individueel

Relaxatietherapie.
 

Relaxatietherapie kan je helpen rust vinden in je drukke leven. Het helpt je om op een positieve manier te reageren op spanningen en stressvolle situaties. Je leert ervaren welke manier voor jou het beste werkt en kan er nadien makkelijk zelf mee aan de slag. Deze vorm van therapie is ook heel complementair aan andere therapieën en kan daardoor ook een ondersteuning zijn bij zware medische behandelingen of pijnlijke ziektebeelden…

 De technieken zijn zowel voor volwassenen als kinderen heel geschikt!

 Waar kan relaxatie jou mee helpen?: indicaties

 Dit kost het je : tarieven

 Meer weten over het soort gebruikte technieken

 

… een moment van exclusieve rust!

 

Relaxatietherapie als

… een weg naar innerlijke rust

… een tool om stressklachten te voorkomen, verminderen of op te lossen

… verzachting van pijn en ondersteuning van je genezingsproces

… als spiegel om je weer bewust te worden van je eigen lichaam en gevoelens

… een brug tussen lichaam, geest en ziel

Vanuit mijn ervaring als kinesiste, relaxatietherapeute en heel wat andere specialisaties op de domeinen van traumahealing, energetische healing, geweldloze communicatie,…bied ik u een uniek pakket van lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele begeleiding aan.

Meer weten over overige indicatiestarieven of technieken?

Omdat relaxatietherapie een specialisatie binnen de kinesitherapie is kan er als je een doktersvoorschrift hebt ook een gedeeltelijke terugbetaling (niet geconventioneerde kinesiste) worden voorzien van de mutualiteiten! ( ongeveer 12 euro)

Alle behandelingen gebeuren op afspraak ; 0474/61.33.81 of info@janaschoefs.be

Lieve Jana,

Een tijdje geleden heb ik een afspraak gemaakt voor een relaxatiesessie omdat ik nogal een stresskonijn ben dat zwaar in het rood zat. 
In plaats van een relaxatiesessie heb ik véél meer gekregen. Je nam de tijd om me uit te leggen waar ik doorheen ga en het klonk heel herkenbaar. Het gaf mij enorm veel steun te weten dat ik niet de enige ben die niet alles gedaan krijgt wat ze wil doen. Ik voelde me minder hard falen.

De gesprekken met jou doen enorm deugd, ook al is het soms vermoeiend omdat het zo confronterend is, je bedenkingen en inzichten zijn er dikwijls boenk op. Ik ben echt dankbaar dat ik naar je toe mag komen en dat je me leert wat beter voor me zelf te zorgen en af en toe rust te nemen.

K.J.

Jana, wat ik vooral voel is dankbaarheid. Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen, dankbaar voor de mooie Reiki-opleidingen die ik kreeg van jou, de gesprekken die we hebben gehad die tot inzicht hebben geleid en de mooie momenten van loslaten. De bewustwording dat niet alles hard en moeilijk hoeft te zijn, maar dat het ook op een zachte manier kan, blijft nog nazinderen. Dank je voor je krachtige, heldere maar toch zachte energie die ik mocht voelen en die stukjes in me in beweging hebben gezet. Tot snel.

Y.S.

Lieve Jana,

vanaf dag één dat ik je leerde kennen via je yoga cursus aan mijn dochter en als relaxatie therapeute hebben wij alleen maar woorden van lof…….

P.G.

Lieve Jana,

Bedankt om mij te helpen met het verwerken van mijn verleden. 

De gesprekken en tips tijdens mijn therapie hebben mij echt geholpen. Jij hebt een zacht karakter en voelt meteen aan hoe ik me voel, dat vind ik fijn.

W.S.