Individueel

Relaxatietherapeute

Bewustwordings- en transformatiecoach
 

Vanuit mijn persoonlijke ervaring als gevoelige ziel en mijn professionele bagage als kinesiste, relaxatietherapeute en heel wat andere specialisaties op de domeinen van traumahealing, energetische healing, geweldloze communicatie,… bied ik u een uniek pakket van   aan! Er wordt steeds op maat gewerkt, zodat er gebruik wordt gemaakt van de ideale dosering en ingrediënten om je op een zachte, doch krachtige manier te ondersteunen in je eigen groeiproces.

Ontspannen en vertragen is een basisvoorwaarde om bewust te kunnen leven. en vooral voor heel gevoelige mensen een niet weg te denken onderdeel van hun leven!

 RELAXATIE

Tijdens de individuele sessies en coachings word je op een unieke manier begeleid om meer rust te leren ervaren in je leven. Je ontdekt hoe eenvoudig het kan zijn om de juiste invalshoek te vinden, waarbij ook jij  met meer gemak, meer rust kan ervaren in je leven. Je leert stress herkennen en je eigen triggers ontmaskeren zodat je op een meer ontspannen manier met deze stress kan omgaan. Je leert ook je eigen EHBO-kistje  samenstellen met doeltreffende middeltjes die behulpzaam zijn voor jou om energie te ontladen, je weer te herbronnen en beter om te gaan met de energie en impact van anderen op jouw energie.

Niet iedereen is het zelfde, de aanpak zal dus ook individueel verschillen. Bij het opstellen van het plan van aanpak wordt er nauwkeurig rekening gehouden met de signalen die jouw lichaam geeft op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Dit zorgt ervoor dat er op elke moment op maat wordt gewerkt, volgens jouw hoogste noden van het moment, volgens jouw tempo… op iedere moment je grenzen respecterend. En nog belangrijker perfect afgestemd op je hogere zelf, dat deel van jou dat zoveel groter is dan alleen maar je  zichtbare lichaam, dat deel van jou dat perfect weet wat je verlangt, nodig hebt in je leven om helemaal volgens jouw essentie te leven!
Een aantal mogelijke handvatten die worden aangereikt zijn meditatie, visualisatie, ademhalings- en andere ontspanningsoefeningen, yoga, haptonomie,… meer info

BEWUSTWORDING

Vanuit de rust die je zelf weer leert ervaren is het maar een hele kleine stap naar bewustwording: bewustwording van je eigenheid, van je grenzen, van je gevoelens, van je gedachten, van je gedrag,…
Hoe bewuster je in je leven staat, hoe vrijer je eigen keuzes kan maken. Overlevingsmechanismes en stress nemen minder een loopje met je en je kan je eigen energie en humeur zelf bewust leren reguleren. Het overleven gaat dan heel natuurlijk over in een ” bewust leven”.

EMOTIES HANTEREN EN POSITIEVE MINDSET

Van daaruit is het weer een kleine stap om te leren ontdekken hoe je je gevoelens echt kan leren    hanteren, hoe je je gedachtenkracht kan gebruiken in je eigen voordeel ipv het tegen jezelf te     gebruiken, hoe je je gedrag zo eenvoudig kan veranderen door in kleine stapjes helemaal op jouw      tempo en binnen jouw haalbare grenzen dingen aan te pakken.

TRANSFORMATIE

Tijdens de coachings die eigenlijk ook diep-transformerende ontmoetingen zijn met jezelf leer ik je    hoe je zelf deze transformaties telkens opnieuw weer tot stand kan brengen, zodat je eindelijk die oude beperkende overtuigingen, zielenpijnen en oude familiepatronen tot op celniveau kan leren transformeren. 

Dingen die in je kindertijd of op andere momenten in je leven als traumatisch of beangstigend werden     ervaren, die niet voldoende verwerkt konden worden en die je dus nog steeds in jouw energie meesleurt       zodat ze je leven tot op de dag van vandaag nog bepalen worden tot in de wortel aangepakt.

Als kers op de taart krijg je van bij de eerste sessie die je volgt ook toegang tot een meditatie, visualisatie die     
je thuis nog dagelijks kan gebruiken om de werking en het resultaat nog te verdiepen.

 Prijs losse sessie (1.5 uur): 75 euro (btw incl, factuur mogelijk op vraag)

 Kindertarief ( 45 min) : 50 euro (btw incl)

Energetische klanktransmissie: 50 euro ( btw incl)

NU TIJDELIJK AAN 30 EURO! ( tot 30 november 2019)

 

 

Lieve Jana,

Een tijdje geleden heb ik een afspraak gemaakt voor een relaxatiesessie omdat ik nogal een stresskonijn ben dat zwaar in het rood zat. 
In plaats van een relaxatiesessie heb ik véél meer gekregen. Je nam de tijd om me uit te leggen waar ik doorheen ga en het klonk heel herkenbaar. Het gaf mij enorm veel steun te weten dat ik niet de enige ben die niet alles gedaan krijgt wat ze wil doen. Ik voelde me minder hard falen.

De gesprekken met jou doen enorm deugd, ook al is het soms vermoeiend omdat het zo confronterend is, je bedenkingen en inzichten zijn er dikwijls boenk op. Ik ben echt dankbaar dat ik naar je toe mag komen en dat je me leert wat beter voor me zelf te zorgen en af en toe rust te nemen.

K.J.

Jana, wat ik vooral voel is dankbaarheid. Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen, dankbaar voor de mooie Reiki-opleidingen die ik kreeg van jou, de gesprekken die we hebben gehad die tot inzicht hebben geleid en de mooie momenten van loslaten. De bewustwording dat niet alles hard en moeilijk hoeft te zijn, maar dat het ook op een zachte manier kan, blijft nog nazinderen. Dank je voor je krachtige, heldere maar toch zachte energie die ik mocht voelen en die stukjes in me in beweging hebben gezet. Tot snel.

Y.S.

Lieve Jana,

vanaf dag één dat ik je leerde kennen via je yoga cursus aan mijn dochter en als relaxatie therapeute hebben wij alleen maar woorden van lof…….

P.G.

Lieve Jana,

Bedankt om mij te helpen met het verwerken van mijn verleden. 

De gesprekken en tips tijdens mijn therapie hebben mij echt geholpen. Jij hebt een zacht karakter en voelt meteen aan hoe ik me voel, dat vind ik fijn.

W.S.

Toen ik in mei 2019 een afspraak had met Jana mbt emotie-begeleiding, wist ik op voorhand niet via welke wijze we rond mijn emoties zouden gaan werken. Ik mocht plaatsnemen in een zetel. Jana stelde me al snel gerust en startte de sessie met een visualisatie-oefening waarbij ademhaling ook heel centraal stond. Haar zachte en rustige uitstraling en stem namen me al snel mee door de donkere stukken van mijn gevoelswereld. Ik herinner me dat telkens wanneer er bij mij inwendige weerstand opdook , zo van “oh hier wil ik niet naar toe of oh dit is te pijnlijk om te voelen” en ik voelde dat ik terug wilde, ze dit op één of andere manier haarfijn aanvoelde en op dat ogenblik het initiatief nam om zelf bijzondere klanken te uiten. Het waren deze uitzonderlijke vibrerende klanken die me telkens weer over de drempel hebben geholpen om een stap verder te gaan in het doorvoelen en beleven van mijn emoties. Ze namen op één of andere manier voor mij de angst en de weerstand weg. Op een bepaald ogenblik werd het zelfs zo intens dat ik het gevoel had, dat ik letterlijk van heel oude pijnen en emoties ben bevallen, ze vielen letterlijk uit mijn lichaam de grond in. Ik weet dat ik me na de sessie ontzettend ‘verlicht’ en dankbaar voelde. Ons tijdsbesef was na de sessie ook weg – alsof we veel langer onderweg geweest waren dan de tijd die feitelijk verstreken was. Ik ben Jana dankbaar voor deze uitzonderlijke ervaring. 

Ilse S.

Tongeren

Wens je meer info over de gebruikte technieken?

Zou je graag meer begeleiding ervaren in het toepassen van ontspannings- en bewustzijnstechnieken bij je thuis? Kijk even tussen de online aanbiedingen?

Heb je interesse in het lezen van interessante artikels in onze blog?

Wil je graag de info over nieuwe aanbieden en activiteiten in je eigen mailbox ontvangen? Schrijf hier in op onze nieuwsbrief

 

Alle behandelingen gebeuren op afspraak ; 0474/61.33.81 of info@janaschoefs.be

Wens je liever een afspraak via skype of messenger?