Individueel

Jouw relaxatie-, bewustwordings- en transformatiecoach
 

Vanuit mijn ervaring als kinesiste, relaxatietherapeute en heel wat andere specialisaties op de domeinen van traumahealing, energetische healing, geweldloze communicatie,… bied ik u een uniek pakket van lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele begeleiding aan!

In mijn manier van begeleiding stap ik steeds meer af van het “therapeutische” en neem ik liever de plek van mentor, begeleider, boodschapper, ondersteuner in. Vanuit mijn eigen verleden privé en professioneel deel ik graag mijn expertise om ook jou je eigen kracht en HEELHEID weer te leren herinneren.

Ik geloof er hoe langer hoe minder in dat mensen problemen hebben die “gefixt” dienen te worden.

Ik geloof niet in de machteloosheid en hulpeloosheid van het individu, eerder in een (on)gelukkige samenloop van omstandigheden die gemaakt heeft dat ook jij net zoals zovelen afgedwaald bent van je ware potentieel, warbij je NU op dit moment weer klaar bent om er naar terug te wandelen!

Tijdens de individuele sessies en coachings word je op een unieke manier begeleid om meer rust te leren ervaren in je leven. Je ontdekt hoe eenvoudig het kan zijn om de juiste invalshoek te vinden , waarbij ook jij  met meer gemak, meer rust kan ervaren in je leven. Je leert stress herkennen en je eigen triggers ontmaskeren zodat je op een meer ontspannen manier met deze stress kan omgaan. Je leert ook je eigen EHBO-kistje  samenstellen met doeltreffende middeltjes die behulpzaam zijn voor jou om energie te ontladen, je weer te herbronnen en beter om te gaan met de energie en impact van anderen op jouw energie.

Niet iedereen is het zelfde, de aanpak zal dus ook individueel verschillen. Bij het opstellen van het plan van aanpak wordt er nauwkeurig rekening gehouden met de signalen die jouw lichaam geeft op fysiek, emotioneel en mentaal vlak. Dit zorgt ervoor dat er op elke moment op maat wordt gewerkt, volgens jouw hoogste noden van het moment, volgens jouw tempo… op iedere moment je grenzen respecterend. En nog belangrijker perfect afgestemd op je hogere zelf, dat deel van jou dat zoveel groter is dan alleen maar je  zichtbare lichaam, dat deel van jou dat perfect weet wat je verlangt, nodig hebt in je leven om helemaal     volgens jouw essentie te leven!

Vanuit de rust die je zelf weer leert ervaren is het maar een hele kleine stap naar bewustwording: bewustwording van je eigenheid, van je grenzen, van je gevoelens, van je gedachten , van je gedrag,…

Van daaruit is het weer een kleine stap om te leren ontdekken hoe je je gevoelens echt kan leren    hanteren, hoe je je gedachtenkracht kan gebruiken in je eigen voordeel ipv het tegen jezelf te     gebruiken, hoe je je gedrag zo eenvoudig kan veranderen door in kleine stapjes helemaal op jouw      tempo en binnen jouw haalbare grenzen dingen aan te pakken.

Tijdens de coachings die eigenlijk ook diep-transformerende ontmoetingen zijn met jezelf leer ik je    hoe je zelf deze transformaties telkens opnieuw weer tot stand kan brengen, zodat je eindelijk die oude beperkende overtuigingen, zielenpijnen en oude familiepatronen tot op celniveau kan leren transformeren. 

Dingen die in je kindertijd of op andere momenten in je leven als traumatisch of beangstigend werden     ervaren, die niet voldoende verwerkt konden worden en die je dus nog steeds in jouw energie meesleurt       zodat ze je leven tot op de dag van vandaag nog bepalen worden tot in de wortel aangepakt.

Als kers op de taart krijg je van bij de eerste sessie die je volgt ook toegang tot een meditatie, visualisatie die     

je thuis nog dagelijks kan gebruiken om de werking en het resultaat nog te verdiepen.

 

 Prijs voor 1 losse sessie: 75 euro (btw incl, factuur mogelijk op vraag)

 Een sessie duurt gemiddeld 1.5 uur, afhankelijk van wat nodig is op dit moment.

 Trajecten: 

 Mini traject ( 3 sessies): 210 euro

 Medium traject ( 5 sessies) : 325 euro + gratis online programma: rust in je hoofd (twv 45 euro)

 Maxi traject ( 10 sessies): 600 euro + gratis online programma: van gepieker naar gerust en bewust leven      (twv 150 euro)

 Kindertarief ( 45 min) : 55 euro (btw incl)

 

Wens je meer info over de gebruikte technieken?

Wens je een kijkje te nemen op de website met online aanbiedingen?

Heb je interesse in het lezen van interessante artikels in onze blog?

Wil je graag de info over nieuwe aanbieden en activiteiten in je eigen mailbox ontvangen? Schrijf hier in op onze nieuwsbrief

 

Alle behandelingen gebeuren op afspraak ; 0474/61.33.81 of info@janaschoefs.be

Wens je liever een afspraak via skype of messenger?

Lieve Jana,

Een tijdje geleden heb ik een afspraak gemaakt voor een relaxatiesessie omdat ik nogal een stresskonijn ben dat zwaar in het rood zat. 
In plaats van een relaxatiesessie heb ik véél meer gekregen. Je nam de tijd om me uit te leggen waar ik doorheen ga en het klonk heel herkenbaar. Het gaf mij enorm veel steun te weten dat ik niet de enige ben die niet alles gedaan krijgt wat ze wil doen. Ik voelde me minder hard falen.

De gesprekken met jou doen enorm deugd, ook al is het soms vermoeiend omdat het zo confronterend is, je bedenkingen en inzichten zijn er dikwijls boenk op. Ik ben echt dankbaar dat ik naar je toe mag komen en dat je me leert wat beter voor me zelf te zorgen en af en toe rust te nemen.

K.J.

Jana, wat ik vooral voel is dankbaarheid. Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen, dankbaar voor de mooie Reiki-opleidingen die ik kreeg van jou, de gesprekken die we hebben gehad die tot inzicht hebben geleid en de mooie momenten van loslaten. De bewustwording dat niet alles hard en moeilijk hoeft te zijn, maar dat het ook op een zachte manier kan, blijft nog nazinderen. Dank je voor je krachtige, heldere maar toch zachte energie die ik mocht voelen en die stukjes in me in beweging hebben gezet. Tot snel.

Y.S.

Lieve Jana,

vanaf dag één dat ik je leerde kennen via je yoga cursus aan mijn dochter en als relaxatie therapeute hebben wij alleen maar woorden van lof…….

P.G.

Lieve Jana,

Bedankt om mij te helpen met het verwerken van mijn verleden. 

De gesprekken en tips tijdens mijn therapie hebben mij echt geholpen. Jij hebt een zacht karakter en voelt meteen aan hoe ik me voel, dat vind ik fijn.

W.S.