Tarieven

zonnebloem

Tarieven 2018

Omdat relaxatietherapie een specialisatie binnen de kinesitherapie is kan er als je een doktersvoorschrift hebt ook een gedeeltelijke terugbetaling (niet geconventioneerde kinesiste) worden voorzien van de ziekenkas! ( ongeveer 12 euro)

  • Intakegesprek

Tijdens een eerste gesprek wordt er vastgesteld wat ik precies voor u kan betekenen en welke aanpak het beste is voor u op dit moment.

Aan de hand daarvan kan er al een eerste kennismaking volgen met een ontspanningstechniek of eerder gekozen worden voor een coachingssessie.

Er wordt samen gekeken hoeveel sessies u nodig heeft om uw doel te bereiken. Maar het hoofddoel van de sessies is om zo snel mogelijk zelfredzaam te zijn.

Het intake gesprek duurt ongeveer 1,5 uur en kost 50 euro.

  • Uitgebreide sessie met coaching.

Deze sessies hebben als doel om enerzijds ontspanning te helpen bevorderen en aan de andere kant te helpen om inzicht te krijgen in eigen gedrag, gedachten en emoties. Er is ruimte voor gesprek en coaching, en je kan zelf actief meewerken aan je genezingsproces. Er is meer wisselwerking mogelijk en door de samenwerking gaat de behandeling vaak ook dieper inwerken. Soms gaat de nadruk liggen op de coaching en het aanleren van een andere kijk op je leven en hoe je positief kan leren denken. Andere  keren gaat het vooral om het oplossen van blokkades en het herstellen van de energiebalans in je lichaam via ontspannings -en of healingstechnieken. Het moment zelf wijst uit welke methode het meest effectief is voor jou…
Prijs: 1 uur kost 50 euro

  • Privéles:

Individueel aanleren van ontspanningstechnieken.

Je kan er voor kiezen om niet in groep maar wel individueel een aantal ontspanningstechnieken te komen aanleren.

-yoga

-meditatie

-ademhalingsoefeningen

-sofrologische ontspanning

-zelfmassage

-…

lesduur: 1 uur

prijs: 50 euro

 

  • Kindertarief

Kinderen tot 16 jaar kunnen genieten van het kindertarief en kunnen rekenen op een aangepaste sessie waarbij er aandacht wordt geschonken aan het aanleren en begeleiden van eenvoudige ontspanningstechnieken waar je zoon of dochter thuis zelf mee aan de slag kan.

Indien nodig zullen de technieken ook aan jou als ouder worden aangeleerd zodat jullie later zelf je kind kunnen verder begeleiden. In sommige gevallen kan er ook voor gekozen worden om als ouder samen met je kind een sessie te ondergaan en samen te ontspannen en dichter naar elkaar te groeien…

Kennismakingsgesprek ouder en kind 50 euro (1 uur)

Verdere sessies 50 euro (1 uur)

Individuele sessies gebeuren altijd op afspraak.

Het is mogelijk om kosteloos af te melden tot 48 uur voor de afspraak. Bij laattijdig of niet afmelden zal een halve sessie worden aangerekend als vergoeding voor de gereserveerde tijd.