Energetische klanktransmissies

BEN JE HET OOK ZO BEU OM GELEEFD TE WORDEN EN JEZELF VOORBIJ TE HOLLEN?

Zou je graag eventjes uit die mallemolen kunnen stappen en genieten van een portie diepe ontspanning en rust?
Wil je graag (nog) eens ervaren hoe t is om je veilig, geborgen, gedragen en geaard te voelen en zo je batterijtjes weer zachtjes op te kunnen laden?
Wil je genieten van de stilte in je hoofd die overblijft als de piekergedachten en de negatieve gedachtenspiralen stilgevallen zijn?
Of wil je eerder op zachte manier het contact met je innerlijke stem of intuïtie herontdekken?
Hou je van energetische healingsessies die je je eigen heelheid weer laten herinneren en ben je klaar voor dat tikkeltje meer?

Dat kan allemaal in één!

Het enige wat jij ervoor hoeft te doen is heerlijk ontspannen liggen en ontvangen, jezelf de toestemming geven om helemaal open te staan voor en geraakt te worden door de “helende” klanken tijdens één van de individuele energetische klanksessies!

De codering van de klanken dringt diep door tot de herinneringen van je celgeheugen en helpt daar slapende energie en wijsheid ontwaken.
De trilling helpt spanningen loskomen en maakt ruimte om je “unieke” boodschap tot diep in je ziel te ontvangen!
Je wordt letterlijk even terug ingeplugd in de bron waaruit jij ontstaan bent.

Wil jij graag zo een 1 op 1 sessie boeken met je hogere zelf en kennis maken met deze unieke manier van healing met een muzikaal kantje?

Dat kan!
Tot 30 november kan het zelfs aan voordeeltarief.

30 euro ipv 50 euro !

info@janaschoefs.be
of 0474/61.33.81

 

De energetisch klankhealing van Jana bracht me ongelooflijk veel rust, niet alleen rust over mij maar ook in me, in het diepste van mijn zijn. Het bracht me naar een wereld van ZIJN. Een wereld waar er geen tijd noch behoeften zijn, enkel innerlijke rust en een speciale soort vrijheid.
Ik voelde me net een monnik mediterend op een berg, afgezonderd van alles en toch verbonden met alles. Zo mooi om dit gevoel te ervaren, zo heerlijk om dit ZIJN te beleven en helemaal weg en verbonden te zijn zonder bewust te zijn van ruimte en tijd, om dan weer helemaal opgeladen zachtjes op aarde te ‘landen’ zonder weggeweest te zijn. Dankbaar voor deze bijzondere ervaring 🙏 Namaste.
N.H.

N.H.

Toen ik in mei 2019 een afspraak had met Jana mbt emotie-begeleiding, wist ik op voorhand niet via welke wijze we rond mijn emoties zouden gaan werken. Ik mocht plaatsnemen in een zetel. Jana stelde me al snel gerust en startte de sessie met een visualisatie-oefening waarbij ademhaling ook heel centraal stond. Haar zachte en rustige uitstraling en stem namen me al snel mee door de donkere stukken van mijn gevoelswereld. Ik herinner me dat telkens wanneer er bij mij inwendige weerstand opdook , zo van “oh hier wil ik niet naar toe of oh dit is te pijnlijk om te voelen” en ik voelde dat ik terug wilde, ze dit op één of andere manier haarfijn aanvoelde en op dat ogenblik het initiatief nam om zelf bijzondere klanken te uiten. Het waren deze uitzonderlijke vibrerende klanken die me telkens weer over de drempel hebben geholpen om een stap verder te gaan in het doorvoelen en beleven van mijn emoties. Ze namen op één of andere manier voor mij de angst en de weerstand weg. Op een bepaald ogenblik werd het zelfs zo intens dat ik het gevoel had, dat ik letterlijk van heel oude pijnen en emoties ben bevallen, ze vielen letterlijk uit mijn lichaam de grond in. Ik weet dat ik me na de sessie ontzettend ‘verlicht’ en dankbaar voelde. Ons tijdsbesef was na de sessie ook weg – alsof we veel langer onderweg geweest waren dan de tijd die feitelijk verstreken was. Ik ben Jana dankbaar voor deze uitzonderlijke ervaring.

 

 

Ilse S.

Tongeren

Klankhealing in groep

  

Wil je liever komen proeven van een ontspannen groepshealing/ meditatie?

Op zaterdag 28 december sluiten we het jaar in alle rust af met een ontspannende en transformerende klankensessie.

Waar? St truiderstraat 39, 3700 Tongeren

Wanneer? zaterdag 28 december van 19.30-21.00 u

Bijdrage: 10 euro voor 1 pers, 15 euro voor 2 personen

Wat anderen zoal zeggen over de helende klanken:

” Wat gaat die ontspanning diep, op deze manier!”
” t’ is bijna alsof ik helemaal wegzak in een diepe wolk rust”
” Wat is het zalig om naar je stem te luisteren”
” Kom je niet naast me staan ‘s avonds om in slaap te vallen ?”
” Het is bijna alsof mijn hoofd helemaal uitslaat en ik meedrijf op de stilte”
” Ik kom zo dadelijk in meditatieve staat!”