Kinderen

    • Workshop: “Zit lekker in je vel”- yoga for kids

Leer terug genieten van gedoseerde beweging, rust en stilte in je hoofd en lijf!

Leren omgaan met stresserende prikkels uit de omgeving, je lichaam beter leren kennen, een gezond evenwicht ontdekken tussen actie en ontspanning, jezelf leren uiten op een ontspannen manier, vanuit rust samen bewegen, genieten, creëren… Allemaal ingrediënten van deze workshop voor kinderen tussen 7 en 12 jaar. Tijdens de workshop kom je op een ontspannen manier in aanraking met een aantal leuke technieken en tips om tot rust te komen ondanks de drukte om je heen, je leert weer voelen hoe het is om gewoon even jezelf te mogen zijn.

Nieuwe data tijdens schoolvakanties: nog niet bekend

 

inlichtingen en inschrijvingen

  • Workshop: Omgaan met emoties.

Voor kinderen tussen 9 en 12 jaar die op zoek zijn naar manieren om zich beter in hun vel te voelen, beter om te kunnen met wat ze voelen en sterker te staan tijdens spannende gebeurtenissen in hun leven…

Laughing girl showing thumbs up.

Weet je soms niet goed hoe je met je eigen boosheid om moet gaan of met die van anderen?

Vind je het moeilijk om op te komen voor je eigen mening of is het voor jou net moeilijk om rekening te houden met een ander?

Kan je soms helemaal overspoeld worden door wat je voelt en kan je het niet in woorden uitleggen aan een ander?

Voel jij je hierdoor soms onbegrepen?

Zou je graag willen leren om meer rust te vinden in je hoofd en leren ontdekken wat al die gevoelens jou willen komen duidelijk maken?

In deze workshop gaan we spelenderwijs op zoek naar :

– manieren om je beter te ontspannen

– manieren om meer rust te krijgen in je hoofd en minder te piekeren

– manieren om beter te kunnen benoemen wat je voelt

– wat je gevoelens je eigenlijk komen leren en hoe je daar mee om kan gaan (bv. de betekenis van je boosheid en hoe je die boosheid kan gebruiken zonder jezelf of een ander te schaden)

– hoe jouw gedachten een invloed hebben op wat je voelt en hoe je dit kan leren gebruiken om je beter in je vel te voelen

Nieuwe data tijdens schoolvakanties: nog niet bekend

info en inschrijvingen