Volwassenen

Calm vs Panic

Workshop: Omarm het kind in jezelf.

Het stemmetje van ons innerlijk kind vertegenwoordigt al onze ervaringen,trauma’s en geluksmomenten uit ons verleden. Door weer contact te leggen met onze kleine ik, kunnen we in het reine komen met oude pijn. We leren onszelf en anderen vergeven en vooral weer echt genieten van de kleine wondertjes om ons heen!

Tijdens deze workshop krijg je aan de hand van meditatie en andere ontspannings- en bewustwordingstechnieken de kans om weer contact te leggen met die kleine jij.

Ervaar het helende effect van een dag bewuste, liefdevolle aandacht voor jezelf. En vooral voor de misschien wel vergeten of minst gekende deeltjes van jezelf!

lees meer

Workshop: Zelfzorg is goud waard.

Wanneer je instaat voor de zorg van een ander, is het belangrijk om een gezond evenwicht te vinden tussen geven en nemen. De boog kan niet altijd gespannen staan! Onevenwicht kan leiden tot overbelasting, die zich kan uiten via oververmoeidheid, ziekte, stress, burn-out, depressie,…

Deze workshop heeft vooral als doel om nuttige handvaten aan te reiken om jezelf af een toe weer wat welverdiende en zelfs levensnoodzakelijke rust te schenken.

Naast theoretische informatie over de invloed en oorzaken van spanning en stress, ontvang je een aantal nieuwe inzichten en tips om weerbaarder te staan tegenover stressvolle situaties. Daarnaast mag je ook aan den lijve ondervinden hoe het voelt om bewust diep te ontspannen…
lees meer

 Workshop: Creëer je eigen rustpunt ( in stressvolle tijden)

Wat kan je zelf doen om op een andere manier met de dagelijkse stress om te gaan?

En hoe kan je zelf fysiek, mentaal en emotioneel toch rust leren ervaren, ondanks de drukte en de hoge eisen die het leven je soms kan stellen?

Deze workshop geeft je een beter zicht op je eigen triggers van stress en de ingangspoortjes die voor jou het beste werken naar een leven met meer rust en energie!

lees meer

 Emoties hanteren ook jij kan het leren.

In deze praktische workshop leer je kennis maken met een aantal mogelijke manieren om emoties te leren hanteren i.p.v. er door overweldigd te worden of ze te verdringen.

Je leert op ontspannende, speelse manier een zicht krijgen op je huidige favoriete strategie om met emoties om te gaan en je leert ontdekken welke andere mogelijkheden er zijn.

Gaandeweg ontdek je de krachten van deze emoties en de onderliggende boodschap die ze in zich dragen.

Deze workshop is uitermate geschikt voor hooggevoelige mensen die graag anders willen leren omgaan met deze gevoeligheid!

lees meer