Wat kan ik voor je betekenen?

 

Heb jij ook behoefte aan meer “leven” en minder geleefd worden?

Zoek je een manier om weer meer tijd te besteden aan die dingen die echt belangrijk voor je zijn, zoals het hebben van quality-time met je gezin, je partner, jezelf…?

Wil je graag meer voeling krijgen met je lichaam, je gevoelens, je gedachten en je dromen…?

Wil je ontdekken hoe je door goed voor jezelf te zorgen ook meer kan betekenen voor een ander?

Deze dingen liggen ook allemaal binnen jouw handbereik, maar vragen wel van je om eerst even te vertragen, je kan niet zomaar uit een rijdende trein springen… En dit vertragen moet je soms eerst weer leren!

Rust ervaren in drukke perioden kan soms een hele uitdaging zijn en soms kan je hierbij een beetje begeleiding of een duwtje in de rug gebruiken! Onder deskundige begeleiding leer je eenvoudige tips en technieken toepassen die je kunnen helpen om weer te genieten van deze rust en stilte. Je verhaal kwijt kunnen aan iemand die je kan leren omgaan met je emoties in plaats van je er door te laten overweldigen of ze te verdringen, schept ruimte voor een nieuwe kijk in je leven.

Vanuit deze samenwerking is het makkelijker om tijd te maken voor jezelf, om weer te ervaren hoe je lichaam aanvoelt als het niet pijn doet, om even te genieten van de stilte in je hoofd als je gedachten even niet malen, om weer in contact te komen met je eigen ingebouwde kompas dat je klaar en duidelijk kan vertellen wat je nodig hebt op elk moment… Je leert terug je eigen leven in handen nemen en je stopt met je te laten leven…

Naast het leren ontspannen begeleid ik je ook heel graag in het bewust anders leren omgaan met gedachten en gevoelens, met het transformeren van oude patronen en trauma’s en je weer in verbinding brengen met je eigen essentie, je hogere bewustzijn.

Klinkt dit als muziek in je oren? Kijk dan zeker even tussen het ruime aanbod, er zit vast wel iets tussen dat op jouw maat gesneden is!

En wie weet mag ik ook in jouw leven een stukje meelopen op je ontdekkingstocht naar de oase van rust in jezelf!

liefs

Jana